Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Mark Kingsford, Adri Verberne en Sjoerd Schwibettus maakten gezamenlijk een ensemble mimografie 50 bladeren op een muziekstuk van Llois Llach. Het ensemble bestond uit Jan Langedijk;Paul Bergman;Dennis Stroucken;Rogeria Butgers;Marjan Wolfseher;Erica Meyer;Martin Hofstra;Liesbeth Wesseling;Jaap Klevering. 50 bladeren werd in opdracht van Het Veem Theater - Stichting Bewegingsstudio Amsterdam gemaakt voor het theaterfestival in Het Veem Theater dat op 3-4-5-6-7 november 1982 gehouden werd. Participerende duo's Ham en Hoppa, Waste of Time, Geraldine Brans en Paul van Kolck.
Theo Joling verzorgde entreacts met zijn woordloze aankondigingen.
Op 7 november presenteerde Adri Verberne en Sjoerd Schwibettus eveneens hun duet 'Dat was de moeite waard'-
Het duet was een mimografie van Sjoerd Schwibettus en zou later in januari 1983 in de nieuwe voorstelling 'n stoel om in te zitten' van Het Veem Theater-St.Bewegingsstudio Amsterdam worden opgenomen. Voor de mimografie was door AFK een notatie opdracht toegekend. Op 3 november presenteerde Sjoerd Schwibettus zijn "Bewegingen II"


Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd bij de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
   Rolverdeling en uitvoerenden

   NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld.     Bronnen