Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Geenaffiche.png

TitelCarnavalsgrap
ProducentScapino Ballet
DisciplineDans
OnderwerpBallet
Premièredatum9 oktober 1962
Seizoen1962/1963
LocatieSchouwburg Odeon, Zwolle


Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:

Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.

Op dit moment is er hier geen rolverdeling ingevoerd. Bewerk deze pagina om een rolverdeling toe te voegen.   Uitvoerenden: NB. de redactie van de Theaterencyclopedie is op zoek naar een rolbezettingslijst van een van deze voorstellingen, of meld je wanneer je een van de uitvoerenden was via: theaterencyclopedie@uva.nl

   Het tableau van het gezelschap bestond in dit seizoen uit de volgende dansers:

   Diny Boot, Marijke Hamer, Toke Herben, Maria Kruiger, Ria Nodelijk, Elly Pijpers, Marijke Nooter, Ine Rietstap, Charlotte Sprangers, Sabine Vaessen, Tonny Zeeberg, Wim Bender, Tom de Graaf, Nico Kemmers, Frank Polak, Jan Rebel, Willy Roemers, Bob Verbrugge, Dick van Dijk, Ineke Huijing, Donny van der Meijden, Rinske Douma, Yvonne Joseph, Lenny Westerdijk, Ilse Zweers, Anton Witsel, Wiesje Backer

   Bronnen