Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoekenBetrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:

  Rolverdeling en uitvoerenden

  NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.

  Op dit moment is er hier geen rolverdeling ingevoerd. Bewerk deze pagina om een rolverdeling toe te voegen.    Uitvoerenden: NB. de redactie van de Theaterencyclopedie is op zoek naar een rolbezettingslijst van een van deze voorstellingen, of meld je wanneer je een van de uitvoerenden was via: theaterencyclopedie@uva.nl

    Het tableau van het gezelschap bestond in dit seizoen uit de volgende dansers:

    Suze Broks, Renée van Deutekom, Vera Donker, Erna Droog, Käthy Gosschalk, Margot van der Molen, Ria Nanninga, Elly Pijpers, Marianne Sarstädt, Stijntje Seip, Toos Waldman, Loes Zindel, Nico Kemmers, Marten Molema, Henk van Nierop, Jan Pijnenburg, Jan Rebel, Leonard Salasz, Bob Verbrugge, Jan Verhoeven

    Bronnen