Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Geenaffiche.png

TitelDrie negerliedjes
ProducentScapino Ballet
DisciplineDans
OnderwerpBallet
Premièredatum12 oktober 1958
Seizoen1958/1959
Opmerkingenmuziek: spirituals.
ProductierecordCatalogus Theatercollectie


Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:

   Rolverdeling en uitvoerenden

   NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.

   Op dit moment is er hier geen rolverdeling ingevoerd. Bewerk deze pagina om een rolverdeling toe te voegen.     Uitvoerenden: NB. de redactie van de Theaterencyclopedie is op zoek naar een rolbezettingslijst van een van deze voorstellingen, of meld je wanneer je een van de uitvoerende was via: theaterencyclopedie@uva.nl

     Het tableau van het gezelschap bestond in dit seizoen uit de volgende dansers:

     [Vera Donker]], Käthy Gosschalk, Nancy 't Hart, Karin Hauer, Vera de Heer, Valerie Jones, Miek Last, Ria Nanninga, Elly Pijpers, Marianne Sarstädt, Stijntje Seip, Toos Waldman, Loes Zindel, Richard Glasstone, Nico Kemmers, Jan Rebel, Cor de Regt, Leonard Salasz, Koert Stuijf, Wim Vreeken, Peter Brandsma, Jan Verhoeven

     Bronnen