Help:Aanmelden als vrijwillige redacteur

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar het help-overzicht.

Op de Theaterencyclopedie kan iedereen met een account aanpassingen maken en informatie toevoegen. Op deze manier vult de Theaterencyclopedie zich steeds verder met nieuwe en nuttige informatie voor andere bezoekers.

Naast de reguliere toevoegingen door gebruikers, werkt de Theaterencyclopedie ook met een aantal vrijwillige redacteuren. Als vrijwillige redacteur ga je een stapje verder dan de reguliere gebruikers en draag je intensiever bij aan het verbeteren van de website. In overleg met de hoofdredacteur ga je aan de slag met bepaalde onderwerpen die op het wensenlijstje staan, of die je zelf aandraagt. Denk daarbij aan het koppelen van fotomateriaal uit de Theatercollectie aan pagina's, het creëren van nieuwe overzichten, of het langslopen en controleren van al aanwezige informatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om actief mee te denken over de verdere ontwikkeling van de website. In overleg gaan we op zoek naar projecten die aansluiten bij jouw interesses en die passen binnen je beschikbare tijd.

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als vrijwillige redacteur bij de Theaterencyclopedie? Of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de hoofdredacteur.