Help: Het aanmaken van een account

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar het help-overzicht.

Hoe maak ik een nieuw account aan?

Om te kunnen meeschrijven aan de Theaterencyclopedie, is het noodzakelijk om een (gratis) account aan te maken. Hoe gaat dit in zijn werk?  1. Klik op de bovenstaande groene button "Account registreren".
  2. U vult uw zelfgekozen gebruikersnaam, uw e-mailadres en uw echte naam in. Het e-mailadres is noodzakelijk voor de bevestigingslink die u zal ontvangen, en wordt niet gepubliceerd.
  3. Nadat u de gebruikersvoorwaarden heeft geaccepteerd, klikt u op "Account aanvragen".
  4. In uw mail krijgt u een link waarop u moet klikken om uw aanvraag te bevestigen. Let op: het kan zijn dat deze mail in uw 'Postvak Ongewenst' terechtkomt.
  5. Na de bevestiging van uw aanmelding, wordt uw aanmelding gecontroleerd door de hoofdredacteur. Zodra deze de aanmelding heeft goedgekeurd, kan u aan de slag met het aanmaken en/of bewerken van pagina's. Lees hier hoe u dat moet doen.

Waarom moet ik een account aanmaken?

De informatie op de Theaterencyclopedie is door iedereen met een account vrij te bewerken. Om te waarborgen dat de informatie op de encyclopedie kloppend en relevant blijft, wordt per pagina de bewerkingsgeschiedenis bijgehouden. Op deze manier is het voor de redactie mogelijk om de bijdragen te monitoren en - waar nodig - gebruikers hulp te bieden of aan te spreken op ongewenst gedrag.